• Načítám...
>

Před letňanskou radnicí se servírovala vánoční polévka

  • 23. prosince 2022,
  • 12:47,
  • PRAHA 18,
  • Monika Rusová

Boršč nebo rybí? To byla hlavní otázka na akci, která se konala před letňanskou radnicí. MČ Praha 18 uspořádala svou tradiční vánoční sešlost pro občany, která byla poslední letošního roku.

Reklama


Vánoční polévka s Josefem Ladou. Tak se jmenovala akce, kterou uspořádala městská část Praha 18 před letňanskou radnicí. 

Vánoční atmosféru podtrhl zpěv, soutěžení a občerstvení pro každého. 

Na akci se rozlévaly dvě polévky a tak jsme se zeptali, která se povedla více.

anketa

"Určitě rybí, rybí je výborná." 

"My máme rády každá jinou, takže já mám boršč a je výborný každý rok."

"Měla jsem boršč a byl výborný."

"Je dobrá, protože má hodně brambor."

"Měl jsem rybí a byla výborná."

Všichni se shodli, že polévky byly výborné. A co si popřát do nového roku?

"Já bych přál letňanským, ať se jim daří, ať jsou šťastní a především zdravíčko do nového roku," řekl Zdeněk Kučera (ANO) - starosta MČ Praha 18.

"Sice je to možná klišé, ale hlavně zdraví, pohodu v kruhu rodiny, aby všichni byli spokojení. To je vždy důležité. Zdraví štěstí, spokojenost," řekla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18.

"Rád bych popřál, i když je čekají nejrůznější překvapení, která nemusí být vždy příjemná, aby dokázali nacházet sílu u svých kamarádů, přátel a známých a ve svém okolí v tom, co je baví. Aby dokázali i v tom novém roce nacházet radost, která i když je občas dobře schovaná, tak tu mezi námi je, tomu věřím," řekl František Čech - farář farnosti Čakovice

Nejbližší akcí v následujícím roce městské části Praha 18 je masopust a tak je už nyní ten správný čas vymýšlet si masku.

"Budeme určitě oceňovat nejlepší masku jak dětskou, tak dospělou. Takže máte na to čas 2 měsíce, připravte si nějakou krásnou masku a přijďte se s námi na masopust pobavit," řekla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18.

Novinkou pro rok 2023 bude průvod Krampusáků. V plánu je samozřejmě i tradiční ples a spoustu dalšího.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu