• Načítám...
>

Na výstavišti v Letňanech se po dvou letech tančilo

  • 19. února 2023,
  • 21:59,
  • PRAHA 18,
  • Lucie Sinková

Plesové šaty nebo pánské obleky většinou v černobílých barvách - takto to vypadalo na plese v pražských Letňanech. Tradiční zábavu si místní užili po dvou letech. O to víc se na parketě tančilo a na podiu bylo také živo. Střídaly se kapely a také show - světelná a barmanská. Došlo i na akrobaty a tradiční tombolu.

Reklama

I letos byl ples městské části Praha 18 na výstavišti v Letňanech stylový. Tentokrát se nesl v duchu Black & White.

,,Připadala nám černá a bílá barva u lidí oblíbená a myslím si, že i obléci se v těchto barvách je pro lidi velmi jednoduché a že černá a bílá většinou sluší každému," řekla Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

Návštěvníci akce se mohli těšit na předtančení, akrobatické duo, barmanskou i světelnou show a pro zdatné tanečníky nechyběly soutěže.

,,Právě proběhla taneční soutěž, kde vybrat pět nejlepších bylo opravdu pro porotu hodně těžké, ale už máme vítěze. Určitě se fotografie objeví nejen v Letňanských listech, ale i na webu městské části," prozradila Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

K tanci i poslechu hrály dvě kapely, se kterými osmnáctá městská část spolupracuje léta - Timbre music orchestr a kapela TMX.

,,Tyto kapely hrají na plese již po několikáté, jsme s nimi spokojení a jsou s nimi spokojení hosté, tak proč hledat něco nového, když tohle dobře funguje," vysvětlila Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

anketa

,,Jsem letos poprvé. Je tady velice příjemná atmosféra. Velmi si to užívám, ale bohužel můj manžel nemohl přijít."

,,Jsme tu pravidelnými návštěvníky každý rok. Dva roky ples nebyl kvůli covidu, ale chodíme sem pravidelně a líbí se nám to tady, protože jsme z Letňan. A vždy se na to těšíme a je to skvělé."

,,Zatím se mi asi nejvíc líbilo taneční vystoupení a také taneční soutěž, ale té jsem se bohužel nezúčastnila. Neměla jsem doprovod."

,,Já si ples užívám spíše pracovně. Celý ho připravujeme s kolegyní Michaelou Řepovou. A pak jak vidíš, chvilku s tebou moderuji, chvilku prodávám tombolu," popsala Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

,,Já jsem rád, že je to zaprvé netradiční setkání s politiky, zadruhé je to příspěvek, když si lidé zakoupí něco z tomboly, tak je to příspěvek na dobrou věc a samozřejmě nějaká kulturní vložka," řekl Zdeněk Kučera, starosta MČ Praha 18.

Jak se shodla většina přítomných, i letošní ples se právě díky bohatému kulturnímu programu v pražských Letňanech opět vydařil.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu