• Načítám...
>

Praha 18 dopřála Letňany nejen dětem

  • 28. května 2023,
  • 15:21,
  • PRAHA 18,
  • Veronika Kuželková

Letňany nejen dětem jsou dva dny plné zábavy, hudby a soutěží pro malé i velké, kdy najdete v letňanském lesoparku bohatý doprovodný program, tombolu, kolo štěstí, dětský kvíz, ukázky hasičské techniky, kreativní dílny Slunečnice či sportovní aktivity Kazimírka.

Reklama

Již po 16. se v lesoparku Letňany konala oblíbená akce Letňany nejen dětem. A jak už sám název napovídá, přišli si tu na své nejen ti nejmenší, ale i dospěláci. 

"Vy jste si právě natáčeli pohádkový kvíz, který máme podruhé na Letňany nejen dětem, kde se vylosovalo 70 dětí, které odpověděly v tom pohádkovém kvízu na 4 otázky. No a co tady všechno můžete vidět? Hlavně soutěžíme s Kazimírkou, s hasiči, se Slunečnicí, s městskou částí, s různými neziskovými organizacemi, které působí v Letňanech. Takže děti opravdu mají možnost vyzkoušet různé aktivity. Máme tady tenisovou stěnu, lezeckou kostku, tombolu, pohádkový kvíz, kolo štěstí, takže ten správný dětský den," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka, MČ Praha 18.

"V lesoparku jsem poprvé a vůbec jsem netušil, do čeho jdu. Netušil jsem, jak krásné prostředí tady v lesoparku v Letňanech je, je to fajnové, je krásné počasí a je tady velká pohoda, takže se mi tady líbí," řekl Jan Čenský, herec. 

"V lesoparku jsme teprve podruhé a zvolili jsme ho, protože s narůstajícím počtem obyvatel se zvyšuje i účast lidí z městské části a blízkého okolí. A lesopark skýtá mnoho možností právě na ty aktivity, takže jsme rádi, že nám byl lesopark Magistrátem hlavního města Prahy opět zapůjčen," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka, MČ Praha 18.

anketa

"My jsme sem přišli kvůli tomu dětskému dnu, byli jsme támhle a hráli jsme soutěže."

"Popravdě je to super, že se tady něco takového děje, protože kdybych to měl vymýšlet já sám, tak to bude špatné a v životě to nevymyslím. Tohle je bezva."

"Těšili jsme se na lidi a na aktivity, jaké tu budou."

Kromě tradičních atrakcí pro děti i občerstvení bylo nachystané také zázemí pro rodiče s malými dětmi. Akce byla jako každoročně pro všechny zájemce zdarma.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu