• Načítám...
>

V Praze 2 slouží veřejnosti dvě kluziště

  • 16. ledna 2020,
  • 20:35,
  • PRAHA 2,
  • Natálie Forsterová

Obyvatelé Prahy 2 mají i v zimních měsících možnost si venku zasportovat. A to i díky zdejší radnici. Ta totiž letos zřídila hned dvě venkovní kluziště. Kde je najdete se dozvíte v následující reportáži.

Reklama

Krásné prostřední uprostřed parku za pavilonem v Růžové zahradě v Havlíčkových sadech i výhled na Prahu. To vše nabízí veřejné kluziště v Praze 2, které zde zřídila zdejší radnice.

"Poprvé letos MČ Praha 2 se rozhodla, že pořídí kluziště. Máme 2 kluziště. Jedno je na ulici Na Smetance u školy na novém multifunkčním hřišti, aby bylo využité celý rok. Druhé hřiště je tady. Považuji to za nejromantičtější a nejkrásnější kluziště v Praze," řekl Jan Korseska, místostarosta MČ Praha 2.

anketa

"Jsem ráda, že ty děti můžeme vzít na led, protože jinak v zimě využíváme jen hřiště nebo výstavy, vernisáže nebo zábavné programy, které nám připravuje DDM Slezská," řekla Renata Jakubíková, vedoucí školní družiny.

"Pro školy to tady máme od 9:00 do 14:00 zdarma. Odpoledne už je to pro veřejnost, což ale neznamená, že dopoledne se nemůže veřejnost přijít, samozřejmě může, je to ale placené, je to 50 korun na celý den. A půjčení bruslí je 80 korun na celý den," řekl Jan Korseska.

Pražané mohou kluziště v Havlíčkových sadech navštívit každý den vždy od 9:00 do 20:00. Jeho pořízení vyšlo zdejší radnici na 980 tisíc korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu