• Načítám...
>

Úřad MČ Praha 2 funguje v omezeném provozu

  • 23. dubna 2020,
  • 11:09,
  • PRAHA 2,
  • Natálie Forsterová

Občané MČ Praha 2 opět mohou docházet na zdejší úřad. Ten funguje vždy v pondělí a ve středu. Lidé ale musí z bezpečnostních důvodů počítat s ochranými opatřeními. Více o nich už v následující reportáži.

Reklama

Úřad městské části Praha 2 je opět otevřený pro veřejnost. Funguje ale pouze v omezeném režimu. Lidé zde musí počítat s ochranými opatřeními. 

"Fungujeme pro občany vždy pondělí a středa 8:00 -17:30 všechny agendy. Samozřejmě na zbezpečném přepážkovém pracovišti včetně přísných bezpečnostních opatření. Klient, který k nám přijde si musí vydezinfikovat ruce, je mu změřena teplota a poté ho koordinátor odvádí k přepážce, " říká Michal Kopecký, tajemník MČ Praha 2. 

První kontakt se zaměstnanci úřadu mají příchozí hned před vchodem v Jugoslávské ulici. Koordinátoři v reflexních vestách se zde lidí nejprve ptají za jakým účelem do budovy míří. A to pro případ, že by agendu bylo možné vyřešit elektornicky. Pokud se potvrdí, že návštěvník danou věc opravdu musí řešit osobně, koordinátor ho doprovodí až dovnitř.

"Ten koordinátor ví, zda se tvoří fornta nebo ne, tak ve chvíli, kdy tam je přetlak, musí lidé z bezpečnostních důvodů čekat venku. Chtěl bych moc poděkovat všem zaměstnancům i občanům za jejich pochopení, " říká Michal Kopecký, tajemník MČ Praha 2. 

Vedení městské části Praha 2 chce ochranná opatření z preventivních důvodů zachovat i po skončení nouzového stavu. Tedy po 30. dubnu. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu