• Načítám...
>

Městská část Praha 2 otevřela veřejná kluziště

  • 9. prosince 2020,
  • 21:56,
  • PRAHA 2,
  • David Wilczek

I přes současnou nejistou situaci se rozhodla Praha 2 otevřít veřejnosti dvě lední kluziště. Chce tak dopřát místním i v zimním období trochu pohybu. I tentokrát si mohou zájemci zabruslit na dvou místech.

Reklama

I přes současnou nejistou situaci se rozhodla Městská část Praha 2 otevřít veřejnosti dvě lední kluziště. Chce tak dopřát místním trochu pohybu a radovánek. I tentokrát si mohou zájemci zabruslit v Havlíčkových sadech před pavilonem v Růžové zahradě.  Nově pak i v parku Folimanka. 

"Jsem ráda, že si zde budou moci děti z našich mateřských škol, na které se nevztahuje to přísné omezení, zabruslit. Žáci základních škol sem bohužel v rámci tělesné výchovy chodit nemohou. Ale provozovatelé těchto kluzišť všem dětem, které se prokáží tím, že jsou žáky základních škol na Praze 2, zde umožní bruslení zdarma," upozornila Jana Černochová, starostka MČ Praha 2.

Největší radost z otevření kluzišť měly samozřejmě děti. I ty, které byly na bruslích zcela poprvé.  

Anketa

Kluziště budou moci využívat i krasobruslaři z klubu SK Sparta. 

"Domlouvali jsme se i se Sportovním klubem Sparta, že by sem jejich svěřenci chodili trénovat. Splňuje to zde dané podmínky. Už se domlouvali s provozovatelem a myslím, že to dotáhneme do úspěšného konce. Odpoledne bude samozřejmě určeno pro veřejnost," doplnil Jan Korseska, místostarosta MČ Praha 2.

Obě kluziště jsou za příznivého počasí a epidemické situace otevřena denně od 9 do 20 hodin. S tím, že cena pro veřejnost je 50 korun na celý den a půjčení bruslí  stojí 80 korun. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu