• Načítám...
>

Děti z Prahy 2 si užily Den s městskou policií

  • 1. září 2021,
  • 17:24,
  • PRAHA 2,
  • Marek Tereba

Policistou chtěl být snad každý, malý chlapec. Policejní motorka či vozidlo zaujalo na akci Den s městskou policií, ale i každého tatínka.

Reklama

Policistou chtěl být snad každý, malý kluk. Na akci Den s městkou policií si to tradičně mohli, nejen malí chlapci, ale i jejich rodiče vyzkoušet.  

"Praha 2 a Městská policie Praha 2 navazuje na loňskou akci, na loňský zábavný den. Letos jsme spolu připravili dvě akce. Ta dřívější už proběhla v parku na Folimance, a ta dnešní probíhá tady na dětském hřišti u vodárny s tím, že návštěvníci mají možnost vidět ukázky policejní techniky, techniku strážníků městské policie. A pro nejmenší jsou připraveny různé hry a soutěže," uvedl Michal Zuna, radní MČ Praha 2.

Cílem akce je seznámit nejmladší obyvatele dvojky s prací městské policie. 

Anketa

"Tak jsme sem přišli s tím, že půjdem normálně na hřiště a najednou jsme objevili tuhle akci a vypadá to docela fajn no, takže s klukem to tady projdem a pak se těšíme na nějakou odměnu."

"Natálka tady jezdí na kole a už byla v policejním autě, a to se jí moc líbilo."

"Teď je to lepší tím, že jsou tady ty atrakce pro děti, čímž jsou děti zabaveny." 

"Je tu ukázka techniky. Jak vidíte máme tady Volkswagen Transporter, za mnou je služební motorka Honda a máme tady ještě služební bicykl. Služební bicykl máme od městské části a dětem vlastně ukazujeme, jak tu služební techniku používáme," popsal Lukáš Kačerovský, preventista Městské policie Praha 2.

 Pokud jste tuto akci nestihli, nemusíte litovat. Městská část chystá s městskou policií hned několik dalších. 



Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu