• Načítám...
>

Ondřej Provazník zahájil své turné s písněmi Karla Gotta

  • 10. května 2022,
  • 11:44,
  • PRAHA 2,
  • Marek Tereba

V den svých narozenin zahájil zpěvák Ondřej Provazník své letošní turné. To bude složeno převážně z hitů Karla Gotta. Ondřej si ale na podium pozval i hvězdné hosty.

Reklama

Koncertem v Divadle U Hasičů zahájil Ondřej Provazník své turné nazvané S písněmi Karla Gotta. My jsme mladého zpěváka stihli vyzpovídat těsně před začátkem koncertu.

"Zazní písně Karla Gotta, které znají diváci a posluchači, ale zazní i novinky z mého nového alba Rockový nebe, takže i na to se mohou těšit," řekl Ondřej Provazník, zpěvák.

Ondřej mistrovy hity zpívá již několik let a od samotného Karla se dokonce dočkal pochvaly.

"Ty písně dělám bezmála 12 let a toto bych řekl, že je takové vyvrcholení toho mého nějakého snažení, ale ono je těžké to zazpívat dobře. Je spousta lidí, kteří to zazpívají dobře na zábavě, ale my jsme to chtěli divákům přiblížit autenticky. Myslím si, že kdyby tady Karel byl, tak by řekl, že to takto na těch koncertech bylo, tu atmosféru máme nasáklou všichni, takže snad ho tam nahoře nezklameme. Bylo to pro mě vždy velkým zážitkem, když jsem kolem něj mohl být nebo být v jeho blízkosti a myslím si, že jsem hodně nasál. On mi říkal "Ondřeji, děláš to dobře, tak to dělej dál," řekl Ondřej Provazník, zpěvák.

Ondřeje na jeho koncertě doprovodili také jeho přátelé, kteří pravidelně vystupovali i po boku Karla Gotta.

"Na koncertě mě doprovodí kapela Setoplete, která má plné obsazení, jako měl ten Karel, s dechovou sekcí a samozřejmě to, že do toho projektu šly s námi legendy českého showbyznysu, jako je Felix Slováček nebo Leona Machálková, kteří už tady jsou zakořeněni, tak si myslím, že i tím, že přijali to moje pozvání, tak snad se nebojí," řekl Ondřej Provazník, zpěvák.

Pokud jste Ondřejův koncert v Praze nestihli, můžete vyrazit na další zastávky jeho turné. Veškeré informace najdete na provaznikondrej.cz. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu