• Načítám...
>

Praha 2 pokračuje v aukcích nájemních bytů

  • 11. ledna 2023,
  • 14:39,
  • PRAHA 2,
  • Monika Rusová

Praha 2 je jednou z nejvyhledávanějších rezidenčních lokalit v našem městě. S vysokou poptávkou po nájemním bydlení v této městské části pomáhá městská část Praha 2 nabízením části svého bytového fondu široké veřejnosti.

Reklama

Městská část Praha 2 opětovně nabízí část svého bytového fondu zájemcům z řad veřejnosti. Činí tak prostřednictvím elektronických aukcí. Letos je tomu poprvé a startuje 30. ledna.

"Aktuálně máme k dispozici 12 bytových jednotek. Je to od 1kk po 4kk, to znamená, že plejáda bytů je široká a myslím, že si může vybrat každý, podle toho, jaký rozměr potřebuje," řekla Jitka Urbánková - radní MČ Praha 2.

K účasti v aukci je potřeba splnit pravidla veřejné soutěže, přihlásit se, složit vratnou kauci a registrovat se na registrační listině. Aukce jsou pouze jednokolové a může se jich zúčastnit i občan, který nemá trvalý pobyt v této městské části.

"Nájemní smlouva je na rok, v případě, že to je jinak, je to uvedeno u toho konkrétního bytu s podmínkami. Následně při bezproblémovém průběhu je smlouva prodlužována. Startovací cenu máme 174 korun za m2," Jitka Urbánková - radní MČ Praha 2.

Nespornou výhodou elektronické formy aukce je dostupnost, časová úspora a možnost online prohlídky předem. Příhozy soutěžících v aukci určí konečnou cenu pronájmu.

Všechny plánované aukce naleznete na webových stránkách městské části Praha 2.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu