• Načítám...
>

Nejvíc čarodějnic v Praze se slétlo na Ladronku

  • 1. května 2023,
  • 17:19,
  • PRAHA 2,
  • Veronika Kuželková

Městská část Praha 6 připravila na 16. ročník oblíbené akce pálení čarodějnic bohatý hudební i sportovní program. Hojně navštěvovaná a mimořádně populární událost láme každý rok rekordy v návštěvnosti. Program zahrnuje koncerty, dílny pro děti, čarodějnické soutěže, opékání špekáčků i sportovní aktivity.

Reklama

Tradiční akce Čarodějnice na Ladronce nabídla jako každoročně pestrý doprovodný program a fantastické odpoledne plné sportu, her, hudby, skvělého jídla a jedinečné atmosféry.

"Když se povede počasí, tak je to ideální. Dneska máme úplně optimální situaci, včera pršelo takže není problém zapálit oheň. A naopak dneska je krásně, opravdu horký den. Krásný jarní den, takže je to úplně skvělé. Je tady odhadem okolo 20 tisíc lidí, co víc si přát. Je to prostě pro celé rodiny, je to největší akce v celé České republice a dneska jsem absolutně spokojený. Já mám čarodějnice hrozně rád, mně se ten svátek líbí. Dost často jsem to slavil na venkově a co jsem v radě městské části, což je od roku 2014, tak vždycky tady zapaluju oheň. Takže jsem zrušil výjezdy na venkov a zapaluju ten oheň, je to taková věc, na kterou se většinou hodně těším," řekl Jan Lacina (STAN), radní, MČ Praha 6.

Tato akce má na šestce dlouholetou tradici. Čarodějnice na Ladronce totiž za 15 let své existence přerostly do podoby moderního multižánrového festivalu s bohatým programem pro všechny věkové kategorie.

anketa 

"Dneska jsem tady poprvé a je to tu moc fajn. Vyslechla jsem si Pam Rabbit a je to výborná zpěvačka. A já si jdu užívat dál."

"Tak počasí vyšlo krásně, je tady klídek, muzika dobrá, pivečko také skvělé. Teď zkusíme nějaký jídlo a uvidíme, tak doufám, že to vyjde taky."

"Je tady krásná atmosféra, je to tady moc pěkný. Jsme rádi, že vůbec něco takového tady se stále opakuje. Krásně se nám vydařilo počasí, takže za nás úplně super. Jdeme to tady ještě omrknout. Pivečko už máme, tak ještě něco k zakousnutí."

Hranici s originální sochou čarodějnice zapálili zástupci vedení Prahy 6 přesně v půl 8 večer. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu