• Načítám...
>

Děti z Prahy 2 soutěžily ve střelbě

  • 18. května 2023,
  • 14:58,
  • PRAHA 2,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 2 zná letošní vítěze putovního poháru Obvodního mysliveckého spolku. Tím jsou žáci Základní školy Kladská. Ti tak obhájili titul z loňského roku.

Reklama

Apolinářská zahrada se již popáté v řadě proměnila v dějiště finálové soutěže o putovní pohár Obvodního mysliveckého spolku Prahy 2. Akci, kterou spolupořádal místní dům dětí a mládeže zahájili symbolicky myslivečtí trubači.

"Já jsem hlavně rád, že se podařilo uspořádat na Praze 2 už pátý ročník dnešní soutěže. Kromě hlavní střelecké soutěže o putovní pohár myslivců Prahy 2 spolupořadatelé připravili celou řadu akcí a doprovodného programu. Samotní myslivci Prahy 2 tak představí nejen svoji činnost, ale také přednášku o myslivosti a ochraně přírody a Dům dětí a mládeže Prahy 2 zajišťuje další doprovodný program a kromě dalšího programu je tady například ukázka historických zbraní včetně další střelecké disciplíny, a to je střelba z kuše," říká místostarosta MČ Praha 2 Michal Zuna.

Své síly a střelecké schopnosti zde poměřili žáci šestých a sedmých tříd základních škol, kteří soutěžili v šestičlenných družstvech ve střelbě ze vzduchovky. Na ty nejlepší pak čekalo ocenění.

"Pro nejlepší střelce, pro nejlepší děti jsou připraveny různé ceny. Samozřejmě je to samotný putovní pohár, protože je to soutěž o putovní pohár a pro nejlepší střelce medaile," říká místostarosta MČ Praha 2 Michal Zuna.

Titul z loňského ročníku obhájili žáci ze Základní školy Kladská.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu