• Načítám...
>

Praha 2 připravila Zábavné dny s městskou policií

  • 11. července 2023,
  • 12:53,
  • PRAHA 2,
  • Jaroslav Šetlík

Ani o letošních prázdninách nebudou v Praze 2 chybět tradiční Zábavné dny s městskou policií. Preventivní akce plná soutěží je určena pro děti, pro které je připraveno mnoho zajímavých cen. Na září pak městská část plánuje Den s integrovaným záchranným systémem.

Reklama

Druhá městská část připravila i na letošní prázdniny Zábavné dny s městskou policií. První se odehrál na Dětském hřišti U Vodárny.

"Zábavný den s městskou policií je již tradiční letní cyklus, který spolupořádá městská část Praha 2 s městskou policií tady na Dvojce. Dnes jsme se sešli na Dětském hřišti U Vodárny, kde probíhá celá řada soutěží a i ukázka techniky městské policie," řekl Michal Zuna (TOP 09), místostarosta MČ Praha 2.

"Děti tu budou jezdit mezi dopravními kužely. Potom tady máme lovení rybiček, máme tady házení na naší plochou desku, máme tady dětské chůdy a máme tady stanoviště prevence kriminality, kde si s dětmi budeme povídat o jednotlivých prvcích prevence kriminality a překážkách, které je mohou čekat v průběhu prázdnin," řekl Lukáš Kačerovský, preventista Městské policie hl. m. Prahy.

Další akce se uskuteční 15. srpna na Folimance. Tady městská policie mimo zmiňovaných aktivit nabídne také například ukázku služebních koní. Na září pak Praha 2 plánuje tradiční Den s integrovaným záchranným systémem.

"Tentokrát na náplavce Rašínova nábřeží. Opět za účasti městské policie, Policie České republiky, hasičského záchranného sboru, zdravotnické záchranné služby a Armády České republiky. Tím, že se Den s IZS bude poprvé konat na náplavce přímo u řeky, tak kromě standardních ukázek výcviku a činnosti záchranných a bezpečnostních složek budou moci návštěvníci také vidět policejní a hasičské čluny a ukázky policejních potápěčů nebo strážníků poříční policie," řekl Michal Zuna (TOP 09), místostarosta MČ Praha 2.

Akce se na Rašínově nábřeží uskuteční 8. září.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu