• Načítám...
>

V Novoměstské radnici proběhla benefiční aukce pro děti z dětských domovů

  • 21. září 2023,
  • 10:51,
  • PRAHA 2,
  • Monika Rusová

Organizace Dobré víly dětem je už stálicí v neziskové sféře a již potřetí pořádala pod záštitou městské části Praha 2 na Novoměstské radnici dobročinnou aukci. Ve dvou aukcích se daly vydražit nejrůznější předměty, a to od umění až po něco dobrého na zub.

Reklama

Organizace Dobré víly dětem oslavila osmé narozeniny, a to už tradičně benefiční aukcí na Novoměstské radnici.

"Dobré víly dětem je nezisková organizace, která pomáhá v patnácti dětských domovech po celé České republice. S dětmi hlavně trávíme čas, snažíme se je rozvíjet, věnujeme se jim osobně a individuálně a bereme je na tábory a lyžáky,” řekla Angelika Nevěřilová - zakladatelka organizace Dobré víly dětem.

"Je zcela logické, že městská část tento projekt podporuje velmi intenzivně, protože na městské části máme celou řadu charitativních projektů,” řekl Michal Zuna (TOP 09) - místostarosta, MČ Praha 2.

Dražilo se dvěma způsoby. Veřejně pomocí dražebního čísla a nebo tiše zapsáním své částky do dražební listiny.

"Nejvyšší částka, kterou jsme zatím vybrali, byla 490 000 korun a doufáme, že letos to bude více,” řekla Angelika Nevěřilová - zakladatelka organizace Dobré víly dětem.

V aukci byla pestrá nabídka aukčních předmětů, která potěšila nejen milovníky umění a kultury, ale třeba i gastronomie nebo adrenalinových zážitků. 

"Praha 2 i letos připravila zážitkové vouchery. Jedná se například o soukromou prohlídku Novoměstské radnice s ředitelem Albertem Kubištou nebo prohlídku krytu Folimanka a nebo prohlídku baziliky svaté Ludmily s otcem Jakubem a já jsem si dovolil věnovat i soukromou prohlídku poslanecké sněmovny, která může být také zajímavým zážitkem,” řekl Michal Zuna (TOP 09) - místostarosta, MČ Praha 2.

Veškerý výtěžek z benefiční aukce poputuje na aktivity Dobrých víl, které můžete podpořit i vy, a to kdykoli a odkudkoli. Jaké jsou možnosti pomoci se dočtete na webových stránkách dobrevily.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu