• Načítám...
>

Dvě pražské věže navštívíte za výhodnou cenu

  • 3. července 2018,
  • 13:28,
  • PRAHA 2,
  • Lenka Castillo

Prague City Tourism a Novoměstská radnice nabízí návštěvníkům zbrusu novou kombinovanou vstupenku – Town Hall Pass. Cenově výhodná vstupenka zahrnuje návštěvu historických sálů Staroměstské radnice, výstup na věž Novoměstské radnice a hned dva výstupy na věž Staroměstské radnice. Town Hall Pass navíc platí 3 dny a umožňuje přednostní odbavení.

Reklama

Town Hall Pass neboli kombinovaná vstupenka, díky které můžete navštívit zároveň Novoměstskou i Staroměstskou radnici. Prodej je od května v obou objektech. Cena je 350 korun. Pro děti, studenty a důchodce o 100 korun méně. 

"Když byla kvůli rekonstrukci uzavřena Staroměstská radnice, rsp. její ochoz, tak nás napadlo nabídnout Prague City Tourism možnost využít ochoz Novoměstské radnice. A proto, že se to poměrně překvapivě ujalo a turisté se naučili navštěvovat i to širší centrum Prahy, tak jsme se rozhodli, že v tom budeme pokračovat," řekl Albert Kubišta, ředitel Novoměstské radnice. 

S kombinovanou vstupenkou mohou návštěvníci vystoupit na věž Novoměstské radnice, nebo se podívat do barokní kaple. Tam je právě z věže umožněn nově průhled a s ochozu věže je možné vidět Prahu jinak, než z věže Staroměstské radnice. A právě v útrobách tohoto staropražského klenotu na návštěvníky čeká mnoho zajímavého.

"Mohou se podívat do Kaple Panny Marie v prvním patře radnice. Prohlédnout si reprezentační sály Staroměstské radnice, jako např. Starou radní síň, Brožíkův sál nebo Jiříkovu síň, a sestoupí také do románsko-gotického podzemí Staroměstské radnice, které je vlastně největším komplexem středověkého podzemí v Praze," řekl Antonín Baloun, manažer Staroměstské radnice.

Držitelé kombinované vstupenky mohou na Staroměstskou radnici vystoupit dvakrát, a to ve dne, i po setmění a díky její prodloužené platnosti si jednotlivé návštěvy rozložit do 3 dnů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu