• Načítám...
>

Krása pomoci a Praha 2 pomáhá seniorům

  • 29. srpna 2018,
  • 14:32,
  • PRAHA 2,
  • Milan Řepka

Nadace Taťány Kuchařové, ve spolupráci s radnicí Prahy, uspořádala pozdně-letní setkání pro osamělé seniory. Tentokrát pro ně byl připraven kulturně společenský program.

Reklama

Mezi společné aktivity radnice Prahy 2 a Nadace Taťány Kuchařové, Krása pomoci, patří mimo jiné i pořádání společných setkání. Jedno takové proběhlo právě tady, v Domě s pečovatelskou službou Centra sociálních služeb MČ Praha 2 v Máchově ulici č. 5. 

"Pomáháme seniorům s Krásou pomoci v tom, že když oni přijdou z nemocnice, potřebují pomoc, tak Krása pomoci má dobrovolníky, kteří je pomohou uvést do každodenního života. V tom my s nimi velmi rádi spolupracujeme," řekla Alexandra Udženija, místostarostka MČ Praha 2. 

"Pokud jste senior, je vám třeba okolo 80 let a žijete sám, tak nemáte nikoho, kdo by vám pomohl vyřídit služby, domácí péči. Pokud tedy potřebujete nějakou podporu, zařídit osobního asistenta, pomoci s úklidem, nákupem, tak právě od tohoto propojování služeb a klientů jsme tady my. Naše služba je zdarma a právě proto potřebujeme finanční podporu od různých subjektů a právě i finančně nás podporuje Praha 2 v rámci našeho projektu Doma bez obav," řekla Michaela Stachová, ředitelka nadace Krása pomoci. 

Čtyřletá vzájemná spolupráce mezi Krásou pomoci a MČ Praha 2 je přitom hodnocena jako velmi pozitivní a smysluplná.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu