• Načítám...
>

Vinohradská knihovna zve na literární setkání

  • 27. února 2019,
  • 17:23,
  • PRAHA 2,
  • Jan Varga

Knihovna na Vinohradech zve návštěvníky na zajímavé semináře a literární večery. Kromě poezie naživo si mohou užít také povídání v rámci setkání s názvem Kdo jsem. To se bude věnovat astrologii, psychologii, ale i okultismu. Na podobné akce se mohou čtenáři i veřejnost těšit po celý rok.

Reklama

Kdo jsem? Na toto setkání, které se věnuje duchovním, ezoterickým i tajemným stránkám lidského života, zvou do knihovny na Vinohradech. Návštěvníci se dozví něco o sobě a budou se moci na chvíli zastavit a zamyslet.

"Pozvali jsme si herce a spisovatele Jiřího Bartoně, který se zabývá numerologií ze 14. století, aby nám řekl, co o nás řekne mřížka, abychom si trošku zapřemýšleli nad svým životem, nad svou jedinečností a zkusíme se ještě podle výběru našich motivačních knih naučit poznat sám sebe," řekla Bohdana Vlková, pracovnice knihovny.

Setkání je naplánováno na 21. března. K dispozici je jen omezený počet míst, takže je potřeba se telefonicky nebo přes internet zaregistrovat. Ti, co dávají přednost poesii, budou mít také možnost. Každý měsíc totiž knihovna pořádá večery s poesií, na které přicházejí básníci přednést své verše. Dalšího setkání se zúčastní lékař a nově i básník Michal Maršálek.

"Jeho poesie se dá charakterizovat jako tvorba miniatur, které jsou lehké, ale zároveň velmi hluboké. My máme radost z toho, že v knihovně zazní dobrá poesie a sami autoři mají radost z toho, že mohou vystoupit v prostředí, které je knihám přímo zaslíbeno," řekl Robert Wudy, pracovník knihovny.

Básnický večer proběhne 25. března. Zároveň knihovna návštěvníkům slibuje, že i v tomto roce bude možnost se pravidelně účastnit kurzů a cvičení, a to jak pro mladé, tak i pro seniory. Více informací najdou lidé na stránkách vinohradské knihovny. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu