• Načítám...
>

Křížovkářská liga baví Prahu 3

  • 3. července 2017,
  • 11:54,
  • PRAHA 3,
  • Jana Peterková

Vyhlášení vítězů jarního kola Křížovkářské ligy se konala v obřadní síni Městské části Prahy 3. Vítěz získal poukaz do lázní. Soutěže se účastnilo 171 křížovkářů a v klání družstev porazila Praha 3 Prahu 8. Cenu si ale nakonec odnesli všichni zúčastnění a navíc byl připraven bohatý kulturní program.

Reklama

Unikátní soutěž pro všechny milovníky křížovek uspořádala MČ Praha 3. Klání o nejlepšího luštitele je určeno všem obyvatelům MČ starším 60 let.

"Křížovkářskou ligu na Praze 3 jsme přijali z Prahy 8, kde společně spolupracujeme a měli jsme už za sebou jedno takové velké setkání na Vítkově, kdy bojovala Praha 3 a Praha 8 mezi sebou. Praha 3 vyhrála, z čehož máme samozřejmě radost," řekl Ivan Holeček, místostarosta MČ Praha 3.

Každý registrovaný křížovkář se pak zapojil do utkání družstev, aby mohl změřit své síly s ostatními. Nakonec soutěžilo 171 křížovkářů.

"Já jsem rád, že se plno seniorů zapojilo do Křížovkářské ligy. Jsem rád, že byl velký zájem navštívit radnici, zúčastnit se losování hlavních cen, byl tady připravený bohatý program," řekl David Gregor, místostarosta MČ Praha 3.

Šťastný výherce si užije pobyt v lázních, což byla hlavní cena této soutěže.

"Vyhrál jsem pobyt v lázních Toušeň. Těším se. Asi pojedu s přítelkyní," řekl Josef Doele, vítěz soutěže.

Odměnu ale nakonec získali všichni zúčastnění a navíc si odnesli krásné zážitky z odpoledne, které v obřadní síni uspořádala MČ Praha 3. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu