• Načítám...
>

Praha 3 vyhlásila podnikatele roku 2017

  • 24. ledna 2018,
  • 20:39,
  • PRAHA 3,
  • Tomáš Mladějovský

Soutěž "Podnikatel a živnostník roku 2017" vyhlásila radnice Prahy 3 v loňském roce poprvé. Slavnostního vyhlášení vítězů se zúčastnilo 20 finalistů ve čtyřech kategoriích a v hodnotící porotě bylo i několik známých osobností nejenom z uměleckého života.

Reklama

Soutěž Podnikatel a živnostník roku Prahy 3 byla v loňském roce vyhlášena poprvé a měla pomoci úspěšným a oblíbeným podnikům z této MČ a také přilákat další zájemce o podnikání. Celkem se do ní přihlásilo 262 zájemců.

"Je to velice chvályhodná aktivita, protože to iniciuje, aby se ta kultura obchodu stále zlepšovala," řekl Jan Pirk, předseda kardiocentra IKEM, člen poroty soutěže.

Finalisty soutěže určovala hlasováním na internetu veřejnost, která rozdělila mezi soutěžící celkem 3035 hlasů. Nezávislá porota odborníků a osobností z Prahy 3 pak vybírala konečné vítěze.

"Doufám, že se z toho stane tradice. Chtěli jsme projevit úctu a poděkování lidem, kteří podnikají na území Prahy 3, ať jsou to drobní živnostníci a nebo i velcí podnikatelé," řekla Vladislava Hujová, starostka MČ Praha 3.

"Mně se ta aktivita moc líbí, protože si myslím, že Praha 3 se moc zlepšila z hlediska nabídky kvalitních služeb. Je potřeba motivovat lidi, aby se snažili," řekla Hana Machková, rektorka VŠE, členka poroty soutěže.

V kategorii obchod zvítězil Jakub Jarolím za svou prodejnu krásných a precizně zpracovaných kožených brašen a doplňků, které také sám vyrábí. Zároveň se stal celkově nejlepším živnostníkem roku Prahy 3.

"Mám z toho velikou radost, protože jsme odvedli docela zásadní kus práce, takže mě to potěšilo," řekl Jakub Jarolím, vítěz v kategorii obchod a živnostník roku.

Soutěž Podnikatel a živnostník Prahy 3 má pokračovat i v letošním roce. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu