• Načítám...
>

Farmářské trhy v Praze 3 chystají i novinky

  • 20. dubna 2018,
  • 13:45,
  • PRAHA 3,
  • Lucie Sinková

Vyhlášené trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad nabízejí ke koupi osvědčené uzeniny, kváskový chléb i regionální pečivo, čerstvé sýry, máslo, ryby a podobně. Nechybí keramika nebo rukodělné výrobky spojené s gastronomií. Součástí trhů ale bývá také celá řada divadelních představení, hudebních produkcí a chystají se i novinky pro letošní rok.

Reklama

Pravidelné farmářské trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad patří k nejoblíbenějším trhům v Praze.

"Naše trhy jsou výjimečné především tím, že se nachází právě na Praze 3 na Jiřího z Poděbrad a zároveň tím, že celý organizační tým se soustředí na naše klienty, naše občany tak, aby dostávali pokaždé, když sem přijdou, co nejlepší služby a servis," řekl Alexander Bellu, místostarosta MČ Praha 3.

"Hlavně sem zákazníci chodí pro zeleninu, je tady pečivo, dostatek uzenin, mléčných výrobků, ale některý den tu můžete zakoupit třeba i knihy z antikvariátů, rukodělné výrobky a můžete se tu i dobře najíst," řekla Veronika Brabcová, manažerka trhů.

Jířák není pouze o nakupování. Součásti trhů je také řada divadelních představení, hudebních akcí a dalších podobných aktivit. 

"Specialita letošního roku bude infostánek, kdy bude každý den od 10 do 15 hodin k dispozici lidem a každý se tam bude moci dozvědět o tom produktu, odkud pochází, jak byl vyroben a také třeba s čím ho mohou zkombinovat, aby si ho mohli chutně připravit," řekl Alexander Bellu.

Trhy v Praze 3 se nesou v duchu domácí a přátelské atmosféry a jsou otevřeny každou středu až pátek od 8 do 18 hodin a každou sobotu od 8 do 14 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu