• Načítám...
>

Dětský den v Praze 3 přilákal stovky návštěvníků

  • 4. června 2018,
  • 17:59,
  • PRAHA 3,
  • Natálie Forsterová

Sportování pod širým nebem. Tak vypadal Dětský den ve sportovním a rekreačním areálu Pražačka. Soutěže, atrakce i doprovodný program tam pro děti připravilo vedení Prahy 3. Návštěvníci se mohli naučit například cviky s vlastní vahou.

Reklama

Slunečné počasí, příjemná atmosféra a bohatý program. Tak vypadal Dětský den, který se konal pod širým nebem ve sportovním a rekreačním areálu Pražačka. Akci tady uspořádala radnice Prahy 3, a to pod záštitou radní pro školství Jaroslavy Sukové. 

"Je tady lovec světla, což je taková aktivita na postřeh. Pak jsou tady různé vědomostní kvízy, divadélko, aerobik, ukázka juda a jiné zájmové aktivity z Prahy 3," řekl Tomáš Ivanovič, produkční.

Děti se mohly také zdarma vyfotit ve fotostánku, ochutnat cukrovou vatu, nebo si třeba vyzkoušet horolezeckou stěnu. A nejen to.

"Na tomto stanovišti se děti mohou naučit, jak se jezdí na silnici, kde mají chodit, že mají chodit na zelenou, že mohou chodit přes přechod a podobně," řekl Filip Nový, stánek MČ Praha 3.

A k vidění byla i hasičská a policejní technika.

"U nás si tady mohou vyzkoušet výzbroj, kterou nosí strážníci - přilbu, štít, neprůstřelnou vestu. A za námi můžete vidět naši techniku, motorky, takže se mohou posadit na motorku a prohlédnout si služební vozidlo," řekla Miroslava Pytlíková, zástupkyně ředitele městské policie MČ Praha 3. 

Největší úspěch u dětských návštěvníků ale sklidily především nafukovací atrakce, které byly i přes extrémně teplé počasí stále zaplněné.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu