• Načítám...
>

Tradiční veletrh sociálních služeb proběhl v Praze 3

  • 6. června 2018,
  • 11:39,
  • PRAHA 3,
  • Jaroslav Šetlík

Padesát organizací se představilo na veletrhu sociálních a návazných služeb, který pořádala třetí Městská část. Veřejnosti se tak nabídla jedinečná příležitost seznámit se se sektorem sociálních služeb na Praze 3.

Reklama

Návštěvníci mohli načerpat informace a inspiraci u stánků zaměřených na služby pro rodiny s dětmi, seniory nebo zdravotně handicapované.

„Jak už z názvu vyplývá, je to veletrh sociálních služeb z Prahy 3, kde představujeme občanům MČ a vše příchozím aktivity, které mohou čerpat v rámci spolků, sdružení, ošetřovatelských domů, domů sociálních služeb a podobně,“ řekl Ivan Holeček, místostarosta MČ Praha 3.

Veletrojka má několikaletou tradici, díky které se dostala do povědomí jak občanů, tak i vystavovatelů.

„Je pátým rokem. Když jsme začínali, měli jsme 35 stánků. Nyní jsme na padesáti a žadatelů máme tolik, že některé musíme i odmítat,“ řekl David Gregor, místostarosta MČ Praha 3.

To, že má veletrh smysl, nám potvrdili i vystavovatelé, kteří se ho pravidelně účastní. Sama MČ na veletrhu představila své dva nové projekty, určené pro seniory a rodiny.

„Od nového roku 2018 jsme spustili 2 nové projekty – Trojka pro seniory a Trojka pro rodiny. Zde je plno programů, např. Plavenky, kina pro rodiny, sportovní dny a další,“ řekl David Gregor.

Praha je zkrátka místem, kde se rozhodně nemůžete nudit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu