• Načítám...
>

Na Parukářce vyrostla obří skluzavka

  • 29. srpna 2018,
  • 11:24,
  • PRAHA 3,
  • Lukáš Kubát

Konec prázdnin si zpříjemnily nejen děti v parku Parukářka. Na svahu tu totiž vyrostla vodní skluzavka a tak o zábavu nebyla nouze.

Reklama

160 metrů dlouhá vodní skluzavka vyrostla v parku Parukářka. Tu si mohli vyzkoušet děti i dospělí. 

"My, v rámci programu Trojka pro sport, jsme pro širokou veřejnost, zejména rodiny s dětmi, připravili řadu sportovních akcí. Dnes je tu tato skluzavka. Jsem ráda, že nakonec vyšlo počasí, protože jsem se toho bála. Děti z celé Prahy mají možnost se tady zdarma sklouznout na nafukovacích kruzích a jsem ráda, že si to užívají," řekla Irena Ropková, radní MČ Praha 3.

"Kdokoliv chce a má odvahu si vezme kruh, na začátku ho kolega pošle dolů a po břiše jedou až dolů. Tam je zastaví voda v bazénu. Pak pokračují nahoru, většinou v běhu, takže je to i trochu sportovní záležitost," řekl Martin Fiala, provozovatel vodní skluzavky. 

Praha 3 se touto akcí rozhodla zpříjemnit vstup žákům do nového školního roku. Tak nemohlo chybět přání z úst paní radní. 

"Jí jim přeji, aby do školy chodili rádi. Zejména ti, kdo nastupují do školy poprvé, aby tam našli spoustu kamarádů a aby se jim ve škole líbilo," řekla Irena Ropková. 

Tuto vodní skluzavku můžete do konce září potkat ještě na několika sportovních nebo kulturních akcích po celé Praze.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu