• Načítám...
>

Podzimní Jiřák patří mnoha slavnostem

  • 25. října 2018,
  • 14:17,
  • PRAHA 3,
  • Lukáš Kubát

Od středy do soboty patří náměstí Jiřího z Poděbrad tradičně farmářským trhům, nic se na tom nemění ani s podzimem. Trhy ale budou mít i speciální program. Kromě oslav Halloweenu to jsou Jablečné oslavy nebo akce Pivo a prase.

Reklama

Náměstí Jiřího z Poděbrad opět ožilo nejen farmářskými trhy, ale připravuje se i na Halloween. 

"Zdarma mohou děti vyřezávat dýně. Je to vlastně příprava na Halloween. Jsou do toho zapojeny i naše ZŠ. V sobotu tady bude dokonce doprovodný program pro děti, bude malování na tvář, bude tady hudba, budou tady různé skupinové hry," řekl Alexander Bellu, starosta MČ Praha 3. 

"Příští středu večer nás čeká průvod. Bude se vyházet z Jiřího z Poděbrad. Děti dostanou lampiony a mohou tedy s rodinami večer jít tím průvodem," řekl Alexander Bellu.

Oslavy začnou na náměstí 31. října od 17 hodin. To ale není vše. Druhý listopadový víkend bude náměstí Jiřího z Poděbrad patřit jablečným slavnostem. Můžete tak zakoupit jablka všeho druhu.

"Bude se na trhu i přímo moštovat. Budou moci ochutnat různé jablečné speciality, pekařské výrobky z jablek. Hlavní atrakcí toho dne bude soutěž o nejlepší jablko," řekla Veronika Brabcová, manažerka trhů.

24. listopadu pak proběhne oblíbená akce Pivo a prase.

"Budeme mít speciální ceny, budeme mít pivo za 30 korun, porci prasete také za 30 korun. Budete zde moci zakoupit i prejt, jitrnice, všechny tyto pochutiny," řekla Veronika Brabcová.

Nebude chybět ani živá hudba a bohatý doprovodný program.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu