• Načítám...
>

V Praze 3 zahájili adventní čas vánočními trhy

  • 3. prosince 2018,
  • 19:47,
  • PRAHA 3,
  • Jan Varga

Praha 3 zahájila adventní čas otevřením vánočních trhů. Ty nabízí tradiční vánoční dobroty, ale také rukodělné výrobky všeho druhu. Při zahájení samozřejmě vedení městské části nezapomnělo na rozsvícení vánočního stromečku.

Reklama

Předvánoční čas dorazil do Prahy 3 v plné parádě. Na náměstí Jiřího z Poděbrad totiž zahájili adventní trhy, které jsou letos větší než vloni a nabízí lidem mnoho dobrot a výrobků, které k vánočnímu času neodmyslitelně patří.

"Letošní trhy nabízí jednak velmi široký sortiment vánočních komodit, ozdob, dárků, ale také dobrého svařáku a jídla, které tradičně k takovému charakteru trhů patří. Je tu více než 30 stánků, velmi rozmanitých a vkusně vyzdobených, jednotného rázu, takže dotvářejí tu vánoční atmosféru. Kromě toho tu bude i bohatý program," řekla Eva Hájková, vedoucí odboru kultury, Úřad MČ Praha 3. 

Hned ze začátku zahájení letošního adventu se totiž mezi návštěvníky proplétal ponocný, který zejména děti nalákal na vánoční pohádku. 

anketa

Ke slavnostnímu zahájení adventu neodmyslitelně patří také rozsvícení vánočního stromečku. Ani v Praze 3 na něj letos nezapomněli a ihned po pohádce se před zraky návštěvníků rozsvítil. Letošní ročník adventních trhů má v nabídce také adventní koncerty nebo třeba společné zpívání koled.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu