• Načítám...
>

Na Pankráci se opět konají lekce taichi

  • 12. června 2019,
  • 19:38,
  • PRAHA 4,
  • Jana Holubová

Na Pankráci opět probíhají pravidelné lekce cvičení jak pro mladé, tak pro seniory. Právě starším lidem tyto cviky s prvky taichi pomáhají správně dýchat a zlepšují jejich koordinaci a pohyblivost těla. Každý se může zdarma zapojit.

Reklama

Pravidelné lekce cvičení zdarma v parku Na Pankráci opět odstartovaly. V úterý v 9:00 zde tak můžete potkat skupinku nezvykle se pohybujících seniorů, kteří se vydali udělat něco pro své zdraví.

"My cvičíme rozcvičkové cviky, různé uvolnění, protažení, dechová cvičení. Zapojuji cviky ze cvičení čchi-kung a pokud něco z taichi, tak to opravdu kouskuji," řekla Vlasta Pechová, lektorka.

Cvičení je jednoduché a vhodné téměř pro každého. Zeptali jsme se účastníků, co jim takové lekce přinášejí.

anketa

Pokud máte zájem o dynamičtější cvičení a spolupráci ve dvojici, můžete navštívit druhý typ lekcí, které MČ Praha 4 nabízí.

"To je koncipované pro dospělé, spíše ale mladší generace nebo lidi, kteří jsou koordinovanější a celkem ve fyzické kondici," řekla Vlasta Pechová.

Lekce probíhají i v případě slabého deště. Je ale třeba myslet na vhodné oblečení. Počet účastníků není omezen a lektorka se těší na každého, kdo se zapojí.

"Přijďte si to zkusit, přijďte se podívat na pohyb z úhlu pohledu, který možná pro vás bude úplně nový," řekla Vlasta Pechová.

V pondělí od 18:00 probíhají lekce pro mladší a střední generace. Úterní rána jsou pak určena seniorům.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu