• Načítám...
>

O dětské skupiny je velký zájem i v Praze 4

  • 16. července 2019,
  • 20:39,
  • PRAHA 4,
  • Natálie Forsterová

Dětské skupiny jsou v metropoli rodiči čím dál více vyhledávané. A stejně je tomu v Praze 4. Zdravotnické zařízení této MČ provozuje 2 budovy s celkem 7 dětskými skupinami.

Reklama

Recitování, výtvarná dílna i venkovní aktivity na moderním dětském hřišti. Tak vypadá každé dopoledne v dětské skupině Berušky, která se nachází v Praze 4.

"Nacházíme se v dětské skupině Berušky, což je jedna ze 7 dětských skupin, které provozujeme ve 2 objektech tady v Kotorské a pak na Rabasově poblíž Budějovické. Nabízíme péči o děti a pomoc se sladěním rodinného a pracovního života pro rodiče s dětmi do odchodu do školky. Bereme děti od roku," řekl Jan Schneider, ředitel Zdravotnického zařízení MČ Praha 4.

Dětské skupiny jsou u rodičů v metropoli čím dál více populární. A to i díky cenové dostupnosti.

"Měsíčně se platí 4 tisíce korun. My díky tomu, že převis poptávky je obrovský, bereme jen děti na docházku 5 dní v týdnu," řekl Jan Schneider.

Rodiče z Prahy 4, kteří své děti do dětské skupiny kvůli plné kapacitě neumístí, ale i tak nemusí zoufat. 

"Zdravotnické zařízení už dnes desátým rokem nabízí unikátní službu domácího hlídání, kdy rodičům, kteří nemají umístěné dítě sem do kolektivního zařízení, můžeme nabídnout individuální péči o dítě v domácím prostředí," řekla Dana Zichová, projektová manažerka ZZ Praha 4.

V domácím prostředí i v dětských skupinách v Praze 4 dohlížejí na děti kvalifikované vychovatelky. Těch je ale v současné době nedostatek. Zájemkyně o takovou práci se proto mohou hlásit přímo u vedení Zdravotnického zařízení MČ Praha 4.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu