• Načítám...
>

V Praze 4 se rozzářil netradiční vánoční stromek

  • 2. prosince 2019,
  • 21:25,
  • PRAHA 4,
  • Ondřej Švec

V Praze 4 už se naplno rozjely Vánoce. Od nedělních sedmnácti hodin tam totiž svítí vánoční stromek, bez kterého bychom si Vánoce nedovedli představit. Kromě rozsvěcování stromečku mohli dospělí i děti ochutnat také první letošní cukroví, nazdobit stromeček nebo perníčky s cukrářkou a mnoho dalšího. Pro tatínky a maminky byl připravený oblíbený svařák nebo pivní speciál. A jak se letošní stromeček vyvedl? Podívejte se!

Reklama

Zatímco všude jinde rozsvěcují dovezené jehličnaté stromky, v Praze 4 si řekli, proč by vozili strom někam, kde je jich plno. A nikomu přitom nevadilo, že to není jehličnan, ale listnáč. I tak svítil nádherně. K rozsvícení originálního stromku patřil také bohatý doprovodný program jako zdobení a vykrajování cukroví nebo nejrůznější omalovánky a dílny pro děti. O vše se přitom postaraly místní spolky.

"Díky spolupráci s MČ Praha 4 jsme to mohli pojmout v trochu větším. Ale ten základ je, že jsou to opravdu nuselské aktivity. Podílejí se na tom nuselští podnikatelé, lidé, kteří zde žijí a záleží jim na tom, aby se Nusle rozvíjely," řekl Jiří Reichl, člen spolku Nuselská parta.

Veškerá organizace tak díky ochotě a spolupráci MČ zabrala pouze necelé 2 týdny.

"My jsme rádi za to, že nuselské spolky pořádají tuto akci pravidelně. Byli jsme jim nápomocni takovým technickým rozsvícením stromu. To hlavní poděkování patří samozřejmě spolkům Nuselská parta, Probuďme Nusle a Nuselské matky, které jsou organizátory této akce," řekl Michal Hroza, místostarosta MČ Praha 4.

Tento netradiční vánoční stromek bude v Praze 4 svítit minimálně do Štědrého dne. A to si zároveň každý doma rozsvítí ten svůj a najde pod ním i nějaký ten dárek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu