• Načítám...
>

Na sportovním příměstském táboře se děti nenudí

  • 10. července 2020,
  • 12:55,
  • PRAHA 4,
  • David Wilczek

Praha 4 podporuje sportovní příměstské tábory. Rodiče žijící v této městské části mohou přihlásit své děti například na tábor, který zastřešuje fotbalový klub AFK Slavoj Podolí. Pod dohledem zkušených trenérů prohloubí nejen své dovednosti, ale zároveň se seznámí i s jinými sporty.

Reklama

Léto začalo a děti, které se nechtějí doma nudit, mohou strávit čas s novými kamarády ve sportovním příměstském táboře. Rodiče žijící na území Prahy 4 mohou přihlásit svoje ratolesti například na tábor, který organizuje fotbalový klub AFK Slavoj Podolí.

"Máme tady děti od 5 do 15 let. Fungujeme tak, že rodiče v 8:00 děti přivezou a vyzvedávají si je mezi 16:30 až 17:00. Děti se během dne věnují zejména fotbalu, ale nejsme na něho zaměřeni. Věnují se i jiným sportům. Mají možnost si například zahrát rugby, házenou, atletiku apod," uvedl šéftrenér, Michal Holík.

Tréninky jsou vedeny formou hry. Pod vedením profesionálních trenérů se děti učí rozvíjet fyzickou zdatnost a smysl pro fair play. 

"Je to většinou formou her, aby to ty děti bavilo, a aby to tady celý den vydržely. Věnuje se jim 7 licencovaných trenérů, takže si myslím, že je o ně postaráno velmi dobře," uvedl šéftrenér, Michal Holík.

anketa

Děti mají k dipozici kvalitní a moderní zázemí. Od letošního léta mohou trénovat na zcela novém povrchu. 

"Už pět let se snažíme modernizovat zázemí. Začneme od šaten a teď jsme skončili na tom horním hřišti, kde máme úplně nový povrch, který se nám podařil zajistit za spolupráce hlavního města a Prahy 4," prozradil místopředseda klubu AFK Slavoj Podolí Praha, Karel Dvořáček.

Pokud byste rádi přihlásili i vaše děti, stačí kontaktovat klub AFK Slavoj Podolí Praha. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu