• Načítám...
>

Praha 4 spustila online rezervaci na úřadě

  • 5. března 2021,
  • 8:43,
  • PRAHA 4,
  • Lukáš Kubát

Praha 4 spustila na svém webu rezervační systém úřadu. Díky němu si můžete naplánovat přesné datum a čas, kdy si na úřad půjdete zařídit svoje doklady nebo parkovací oprávnění. Rezervací můžete ušetřit velké množství času.

Reklama

Městská část Praha 4 spustila online rezervační systém vybrané agendy. Zatím jsou v nabídce ty nejžádanější činnosti.

"Od poloviny února už jsme konečně spustili pro naše občany možnost se zaregistrovat dopředu na určitý čas pro vyřizovaní cestovních dokladů, občanských průkazů, trvalého pobytu a parkovacích oprávnění, popřípadě pro vyzvednutí hotových dokladů," řekl Jaroslav Míth, radní MČ Praha 4. 

Rezervovat si svůj termín pro jednání na pracovištích úřadu Prahy 4 je teď tak jednoduchou záležitostí, která ušetří mnoho času.

"Vezmu si svůj mobil nebo si sednu k počítači, pustím si webové stránky naší městské části a v pravé části je veliké tlačítko rezervační systém, na které kliknu a vyberu si agendu, o kterou se jedná. Mohu vybrat i lokalitu, protože máme Antala Staška a Jílovská. Je tam i interaktivní mapa, která ukáže, kde to přesně je a kde mohu zaparkovat. Vyberu si z volných termínů ten den, který mi vyhovuje a tam pak konkrétní čas," řekl Jaroslav Míth. 

Potom jen stačí potvrdit rezervaci v příchozím e-mailu a na úřad můžete vyrazit v termínu, který jste si naplánovali.

"Na mobilu si vytáhnu ten kód, který jsem dostal z rezervačního systému, v mém případě je to 9399, u vyvolávacího zařízení zadám tento kód a poté mi vyjede lísteček s číslem, jak se obvykle vyvolává," řekl Jaroslav Míth. 

Za prvních 14 dní provozu tuto rezervaci využilo na 500 lidí. Už teď je tak jasné, že nová služba bude hojně využívána.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu