• Načítám...
>

Děti v Praze 4 si užívaly vodní radovánky

  • 26. července 2021,
  • 18:33,
  • PRAHA 4,
  • Lukáš Kubát

Roztylské náměstí patřilo vodním radovánkám a soutěžím v zábavném odpoledni pro děti. Nechyběla tu vodní klouzačka ani vodní hrad. Desítky dětí a rodičů tak měly o zábavu postaráno.

Reklama

Poslední červencové pondělí v Praze 4 patřilo vodním radovánkám. Pro děti si radnice městské části připravila zábavné odpoledne se vším, co k němu patří.

"Je to součást takového seriálu jednotlivých míst po Praze 4. Protože my máme spoustu malých míst. Tohle je pro ty nejmenší. Čili je tu vodní skluzačka, vodní hrad a něco málo zaházení. Tohle je spíše, skutečně pro vyblbnutí těch malých. Doufejme, že je nespláchne déšť ze shora, ale vodu mají ze spoda, takže mohou být spokojeni," uvedl Zdeněk Kovářík, místostarosta MČ Praha 4.

Akce se konala na Roztylském náměstí a pobavit se, i přes ne úplně ideální počasí, přišly desítky dětí a jejich rodičů.

"Roztylské náměstí je na tohle dokonalé. Roztylské náměstí nezklame. Jsou místa, kam vlastně ty děti jdou jenom někdy. Ale tady, ti místní to mají jako základnu, takže sem chodí poměrně stabilně. Ten počet odpovídá tomu letnímu času, protože část odjela mimo Prahu," upozornil Zdeněk Kovářík, místostarosta MČ Praha 4.

Pro všechny bylo připraveno i drobné občerstvení a soutěže o věcné ceny. A i sami rodiče si zábavné odpoledne užívali.

Podle dětského smíchu i veselého křiku se vodní klouzačka pro děti setkala s velkým úspěchem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu