• Načítám...
>

ZŠ Mendíků přivítala nové prvňáčky

  • 4. září 2018,
  • 20:05,
  • PRAHA 4,
  • David Wilczek

Nadšená a plná očekávání dorazila téměř stovka prvňáčků také do ZŠ Mendíků. Děti se zde seznámily nejen s novým prostředím a učiteli, ale i s programem, který je čeká během školního roku. Žáci budou například pomáhat s tříděním odpadu.

Reklama

Ani deštivé počasí nezkazilo dobrou náladu prvňáčkům, kteří se přišli seznámit s novým prostředím ZŠ Mendíků. Malé žáky osobně přivítal i starosta MČ Praha 4.

"Je to hodně komunitní škola. Chodí sem lidé napříč celou společností, takže je to fantastické místo potkávání se. Máme tady velmi zkušenou paní ředitelku, takže i úroveň výuky je tady vysoká," řekl Petr Štěpánek, starosta MČ Praha 4. 

S výukou a programem školního roku se seznámili i rodiče. Ti si tak mohli na chvíli vyzkoušet, jaké to je být zpátky v lavicích.

anketa

Právě tato škola je známá tím, že vede své žáky od první třídy k ekologickému a šetrnému chování k přírodě. 

"Vedeme naše žáky k tomu, aby třídili sběr, aby šetřili vodou, aby zhasínali tam, kde není potřeba svítit," řekla Jitka Poková, ředitelka ZŠ Mendíků.

A na co se nejvíce těší samotní prvňáčci?

anketa

Nezbývá než těmto zapáleným prvňáčkům popřát mnoho úspěchů a aby jim jejich studijní elán vydržel minimálně do deváté třídy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu