• Načítám...
>

V Praze 4 závodily děti na překážkové dráze

  • 12. září 2018,
  • 16:33,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Pocity, které zažívají účastníci televizní show Drtivá porážka, si mohly v Praze 4 vyzkoušet všechny odvážné děti. V rámci pokračování projektu Čtyřka sportuje totiž na Roztylském náměstí vyrostla překážková dráha.

Reklama

Na Roztylském náměstí se více než 60 malých závodníků utkalo v běhu na nafukovací překážkové dráze. Akci tentokrát pro děti uspořádalo vedení MČ v rámci projektu, který má podpořit sportovní aktivitu mezi občany v Praze 4.

"Pořádáme celý cyklus akcí Čtyřka sportuje. Toto je už čtvrté kolo. Začínali jsme akcemi pro děti, pak byla akce pro seniory, dnes opět pro děti. Smyslem je seznámit jednotlivé části, protože Praha 4 je velká, s různými sportovními aktivitami," řekl Zdeněk Kovářík, místostarosta MČ Praha 4. 

Tady na děti čekala až 7 metrů vysoká a 46 metrů dlouhá překážková dráha. Závodníci museli přes nejrůznější bariéry zdolat úzké tunely ale i šplhat, skákat a běhat. Do všestranné zkoušky se přes to pustily děti už od 4 let. Do všestranné zkoušky se pustilo celkem 68 dětí. Ty nejlepší pak od MČ získaly třeba puzzle, čelovou svítilnu nebo přívěsek na klíče.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu