• Načítám...
>

Dny Prahy 5 budou i letos plné akcí a zábavy

  • 15. května 2019,
  • 15:31,
  • PRAHA 5,
  • Lenka Castillo

Ve dnech 15. - 25. května proběhnou Dny Prahy 5. Zajímavé aktivity tak občanům i návštěvníkům této městské části nabídnou různé spolky, sportovní kluby nebo kulturní instituce. Celou akci finančně podpořila radnice Prahy 5.

Reklama

Desetidenní festival zábavy a těch nejrozmanitějších akcí pořádá v následujících dnech MČ Praha 5. Dny Prahy 5 se konají už potřetí a je opravdu na co se těšit.

"Čeká nás celkem asi 160 akcí na různých místech Prahy 5. Je to široká škála mezi divadelními představeními, mezi výtvarnými díly, koncerty a přednáškami," řekl Daniel Mazur, starosta MČ Praha 5.

Právě radnice Prahy 5 celou akci významně podpořila. A jak starosta říká, akce jsou otevřeny všem a každý si z nich může vybrat dle svého gusta.

"Určitě bych doporučila obyvatelům Prahy 5 jakoukoliv akci navštívit, protože, jak už bylo řečeno, je jich opravdu hodně. Nabízí se mnoho zábavy, poučení, zkušeností, takže určitě přijďte navštívit slavnosti Prahy 5, využijte této jedinečné příležitosti a pojďte poznat, co všechno Praha 5 nabízí," řekla Renáta Zajíčková, místostarostka MČ Praha 5.

Festival Dny Prahy 5 byl slavnostně zahájen v parku u muzea Portheimka. A právě tady budou v rámci této jedinečné akce probíhat např. komentované prohlídky expozic pro seniory. Programy jsou připraveny i pro rodiny s dětmi, které už se jich nemohou dočkat.

anketa

Na občany Prahy 5 a všechny návštěvníky této pražské MČ čekají v rámci akce dále např. taneční kurzy či plavání na Motorletě. Výtopna Zlíchov bude vypravovat parní vlaky nebo se můžete svézt 

historickou tramvají ze Smíchovského nádraží do Motola a zpět. To ale stále není vše. Výčet všech akcí a podrobné informace o nich můžete najít na stránkách www.dnyprahy5.praha5.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu