• Načítám...
>

Brownfield zaplnily Smíchovské slavnosti

  • 17. září 2019,
  • 19:02,
  • PRAHA 5,
  • Jaroslav Šetlík

Reklama

Po velkém úspěchu loňského 1. ročníku Smíchovských slavností připravili organizátoři spolu s MČ Praha 5 akci i na letošní rok. Nechyběla skvělá hudba ani stánky s jídlem a pitím.

"My jsme do toho úplně nechtěli jít, nicméně pár lidí se nám ozvalo, jestli to nechceme dělat i letos, takže jsme se namotivovali a měsíc před akcí jsme to začali řešit. Nakonec se to povedlo," řekl Stefan Motyka, organizátor.

Akce se podobně jako vloni konala v prostorách smíchovského brownfieldu.

"Já myslím, že je fajn, že toto území nikoho, které se bude postupně přeměňovat v novou čtvrť, je zatím nějakým způsobem využito, že se tady koná takový koncert, vystupují tady umělci, kteří žijí v Praze 5. A já si myslím, že to je dobré, že se to uspořádalo," řekl Lukáš Herold, místostarosta MČ Praha 5.

Na pódiu se během odpoledne vystřídali J.A.R., Prago Union, Vladimír 518 nebo smíchovská kapela WAW, která celý koncert zahájila.

"Čekali jsme, že bude více lidí. Ale říkám, my jsme tady na poslední chvíli. Oficiálně měla akce začínat v 16:30, to měli teprve pouštět lidi, a první program - Prago Union - měl začít někdy po 17:30. A my jsme tady opravdu jako warm-up kapela. Ale i za to jsme moc rádi, takže výzva to byla možná z toho hlediska, že před námi bylo maximálně 100 lidí. Ale nám to problém nedělá, protože jsme zkušení muzikanti, kteří už si toto zažili mockrát v životě," řekl Viktor Dyk, frontman kapely WAW.

Organizátoři by ze Smíchovských slavností rádi udělali tradici. A tak se už teď můžeme těšit na příští ročník.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu