• Načítám...
>

Pohádkový les Prahy 5 přilákal malé návštěvníky

  • 6. října 2019,
  • 21:12,
  • PRAHA 5,
  • Natálie Forsterová

Akce Pohádkový les patří mezi nejoblíbenější akce pro děti, které pořádá MČ Praha 5. A ani letos nezklamala. Na malé návštěvníky tak i tentokrát čekalo mnoho dobrodružství i legrace.

Reklama

Zahrada Kinských v Praze 5 se i letos proměnila v Pohádkový les. Oblíbenou akci pro děti zde uspořádala MČ Praha 5.

"Tento Pohádkový les v Praze 5 funguje od roku 2013. Tou akcí prošly už desetitisíce lidí. Záleží samozřejmě na počasí, ale pod těch 10 tisíc návštěvnost neklesá. Pravidelně děláme dva. Ten zdejší a pak na Barrandově. Děti hádají různé hádanky, vyplňují si je na takový cestovní itinerář a na konci je čeká u stromu splněných přání dárek," řekl Petr Lachnit, radní MČ Praha 5.

Největší respekt budilo stanoviště vodníka, kterého se některé děti zpočátku bály. Laskavé pohádkové postavy si ale malé návštěvníky uměly získat. A tak nic nebránilo tomu, aby společně plnily úkoly na jednotlivých stanovištích.

anketa

Kromě dobrodružného programu nechybělo na akci také občerstvení, stánek s malováním na obličej či doprovodný program. O ten se letos postaraly pracovnice sociálního odboru Prahy 5, které si pro děti připravily výtvarné dílny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu