• Načítám...
>

Smíchovské Manifesto zahájilo zimní sezónu

  • 21. listopadu 2019,
  • 22:30,
  • PRAHA 5,
  • Redakce

Smíchovské Manifesto vstoupilo do zimní sezóny. Prostory byly upraveny pro návštěvu i v chladnějším počasí. Uzpůsobena byla i nabídka na barech a v kuchyních.

Reklama

Manifesto market na pražském Smíchově se oblékl do zimního kabátu. Prostory tu byly uzpůsobeny chladnějšímu počasí, které tak nemusí odradit návštěvníky, kteří by sem chtěli přijít posedět.

"Myslíme si, že i zima je období, kdy se můžeme setkávat a užívat si čas s přáteli venku. A tím se řídíme, takže jsme sem dali plátěné stříšky, do Manifesta se vrátila iglú, takže si můžete rezervovat posezení v těch průhledných bublinách. A hlavně se tady můžeme zahřívat zevnitř, takže velkou novinkou je, že jsme nechali vyrobit v české porcelánce tyto krásné hrníčky, do kterých si tady můžete dát svařák nebo nějaký teplý koktejl," řekla Radka Ondráčková, vedoucí komunikace Manifesta.

Zimnímu počasí byla uzpůsobena také nabídka kuchyní a barů.

"Zmrzliny jsme nahradili třeba polévkami. A je tady zase 6 kuchyní, které vaří speciality z různých koutů světa. Máme tady mexickou kuchyni, asijskou kuchyni nebo zátiší, kde najdete třeba úžasnou kaštanovou polévku s lanýži. A velmi oblíbené jsou hranolky a nově také steaky, které jsou hned při vstupu," řekla Radka Ondráčková.

V Manifestu se do konce letošního roku plánuje hned několik akcí. Tou poslední bude oslava příchodu nového roku. Od 2. ledna zůstanou brány Manifesta již zavřené. Praha 5 by ale uvítala jeho pokračování.

"Byli bychom sami proti sobě, kdybychom nechtěli taková místa mít v Praze 5. Plánujeme setkání s majitelem Manifesta, kdy budeme v součinnosti a budeme se snažit hledat a vytipovat lokality, které by pro Manifesto byly právě v Praze 5 vhodné," řekla Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

Manifesto market by tak už během příštího roku mohl najít nové působiště v této MČ.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu