• Načítám...
>

Děti ze Studia K Barrandov sklidily potlesk

  • 20. prosince 2019,
  • 15:03,
  • PRAHA 5,
  • Natálie Forsterová

Tanec a dobrá nálada. Tak vypadala již tradiční vánoční akademie pohybového studia K Barrandov. Akce se konala v tělocvičně Fakultní ZŠ Barrandov a celkem na ní vystoupilo přes stovku dětí.

Reklama

V tělocvičně Fakultní ZŠ Barrandov se již tradičně uskutečnila vánoční akademie pohybového studia K Barrandov. Celkem 122 dětí zde tak opět předvedlo nejen pohybové nadání, ale také vášeň k tanci.

"Vystupují tady všechny děti, které k nám chodí cvičit. My máme děti, které cvičí zájmově, jako kroužek, ale samozřejmě máme závodníky, takže je to tak půl na půl. A většinou se chodí dívat rodiče nebo kamarádi, příznivci našeho klub, podporovatelé, máme tady samozřejmě zástupce i z MČ Praha 5," řekla Ivana Kubelková, předsedkyně studia K Barrandov.

"Praha 5 podporuje tento klub a samozřejmě drží palce a fandí a je ráda, že MČ má takový klub, do kterého mohou chodit nejen sportovci, nejen závodníci, ale že to je klub otevřený všem dětem, které se chtějí pohybovat," řekla Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

anketa

Pohybové studio K Barrandov má v Praze 5 dlouholetou tradici a dětem, které ho navštěvují, nabízí všestranný rozvoj pohybových schopností. Díky této průpravě se tak členové studia mohou v budoucnu věnovat např. také závodní atletice či gymnastice.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu