• Načítám...
>

Radlická opět ožila

  • 22. května 2020,
  • 8:50,
  • PRAHA 5,
  • Jaroslav Šetlík

Kulturní sportovna Radlická představila program na nadcházející sezónu. Pro návštěvníky tu mají připravené letní kino a večery s hudbou či tancem. Nebudou chybět ani pravidelné cestovatelské přednášky.

Reklama

Obyvatelé Prahy 5 mají k dispozici nové místo, kde se mohou pobavit či posedět. Prostranství před Radlickou kulturní sportovnou nabízí na nadcházející sezónu program, ve kterém si každý najde to své.

"Program je postavený na základě Radlická žije a vždycky k tomu jsou jednotlivé dodatky – žije kulturou, hudbou, filmem atd. Pondělky by měly být věnované tanci, úterky a čtvrtky filmům, středy cestovatelským přednáškám a pátky hudbě. Budou se tu střídat DJs a kapely, takže všichni, kdo by si tady chtěli zahrát nebo vystoupit, tak určitě budou mít možnost a můžou se nám ozvat. Budeme rádi," říká Kateřina Šandová, organizátorka.

Své místo tu najdou i nejmenší obyvatelé Prahy 5. Pro ně městská část připravila na poslední květnovou neděli Dětský den. 

"Bude tady cukrová vata, soutěže, dětská jóga a především se tady bude promítat i dětský film. Zvu všechny maminky s dětmi, aby přišly sem do Radlické sportovny si užít odpoledne. Veškeré informace najdou na webu nebo Facebooku Prahy 5. Je to tady úžasné, krásné a doporučuji všem se tady zastavit," říká Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

"To je strašně hezké, takové milé místečko uprostřed developerského projektu. Já Radlické sportovně fandím, protože jsou to lidé, kteří umí z ničeho vybudovat něco moc fajn a hlavně to umí natáhnout lidi. Já budu předkládat materiál do Rady, na základě kterého jim chceme přispět 50 tisíc korun na jejich aktivity," říká Lukáš Herold, místostarosta MČ Praha 5.

Kompletní program najdete na Facebooku Radlické Kulturní sportovny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu