• Načítám...
>

Praha 5 oslavila Mezinárodní den dětí tancem i jídlem

  • 31. května 2020,
  • 19:49,
  • PRAHA 5,
  • Ladislav Jakub

Ani letos nevynechala Praha 5 oslavu svátku dětí. Mezinárodní den dětí uspořádala Městská část Praha 5 i navzdory nepřízni počasí a pomalu se rozvolňujícím opatřením proti koronavirové pandemii. Skákací hrad, u-rampa, dětská diskotéka, baby-jóga a spousta dobrot jako jsou palačinky nebo langoše - to všechno čekalo na děti v Radlické kulturní sportovně na Smíchově. A že se opravdu bavily nejen děti, ale i jejich rodiče, dokazuje následující reportáž.

Reklama

Písničková MYŠaMAŠ revue, promítání filmu Čtyřlístek, babyjóga, společné zpívání a tancování nebo třeba skákací hrad, u-rampa či  pískoviště a také soutěže. A k tomu palačinky nebo langoše, cukrová vata, limonáda. To všechno nechybělo na oslavě  Mezinárodního dne dětí v Radlické kulturní sportovně v Praze 5, na rozhraní Smíchova a Radlic. A ani rodiče se nenudili, i ti se mohli zúčastnit tanců a nebo si zazpívat a také ochutnat pro ně připravené víno nebo snad něco ostřejšího. Zkrátka nuda tu bylo zakázané slovo.

"Tak, co se týče opatření - tak tady ty podmínky díky tomu rozvolnění, už vytvořené pro to, abychom se potkali, byly. Ano, větší starosti nám dělalo počasí, ale jak mohli diváci vidět, počasí se nakonec umoudřilo.", řekla starostka Městské části Praha5, Renáta Zajíčková.

A kdyby ne, všichni se mohli přesunout dovnitř Radlické kulturní sportovny. Ta stojí v industriální zóně a slouží ke sportování, ale hlavně pro kulturní akce. Připravují se tam  diskotéky, ale i promítání filmů a v budoucnu má být součástí nové oblasti Praha 5 - Smíchov City. 

No, kdo by si to nechal ujít, vždyt oslava Mezinárodního dne dětí se rozhodně povedla. A o co byl největší zájem?

ANKETA

A kdo neochutnal cukrovou vatu, jako by tady ani nebyl.

ANKETA 2

"I když to druhé pololetí školního roku bylo takové jiné, než je běžné, tak přesto budeme organizovat takové zábavné odpoledne na ukončení školního roku. Bude se konat u Vltavy, v restauraci Cinda, bude na konci června.", dodala starostka Zajíčková. 

Podrobnosti ještě 5. městská část nezná, a proto obyvatelům doporučuje, aby sledovali internetové a facebookové stránky Prahy 5. Ladislav Jakub, televize Praha.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu