• Načítám...
>

Praha 5 zakončila školní rok akcí pro děti

  • 28. června 2020,
  • 18:30,
  • PRAHA 5,
  • Jaroslav Šetlík

Hurá na prázdniny. Tak se jmenuje akce, kterou pro děti připravila na Císařské louce pátá městská část. Celý program byl ve znamení her, soutěží a zábavy.

Reklama

Hurá na prázdniny. Tak se jmenuje akce, kterou pro děti připravila na Císařské louce pátá městská část.

"Koná se u příležitosti konce školního roku, i když víme, že tenhle letošní školní rok byl takový jiný, byl zvláštní. Nicméně myslím si, že si děti také zaslouží odpočinek, protože se musely učit jinak, než byly zvyklé. Takovéhle rozloučení se se školním rokem patří ke každému červnu, tak proto i my letos pořádáme tuto zábavnou akci pro konec školy a vstup do prázdnin," říká Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

Celý program byl ve znamení her, soutěží a zábavy. A to jak pro děti, tak i dospělé.

"Na dnešek jsme si připravili především zábavné odpoledne pro celou rodinu, nejen pro děti, ale také pro rodiče. Je tady kromě dětských soutěží, her a kouzelníka také beach volejbal nebo ping pong," říká Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

Součástí programu bylo i hudební vystoupení. Na pódiu se během odpoledne vystřídali Marian Vojtko, Michaela Tomešová nebo herec a zpěvák Roman Tomeš.

"Když zpíváte na akci, kde jsou děti, tak dítě vám vždycky ukáže pravdu. Nemáte šanci nepoznat, jestli se jim to vaše zpívání líbí nebo nelíbí. Takže jsou upřímní, což je paráda," říká Roman Tomeš, zpěvák.

Další akci pro děti plánuje městská část u příležitosti konce prázdnin, resp. na začátku nového školního roku.

"Už teď asi mohu pozvat rodiče se svými dětmi na akci, která bude k zahájení nového školního roku a ukončení prázdnin. Takže bude čas, aby se děti zase sešly, srovnaly se a v září vstoupily společně do nového, doufám, že standardnějšího školního roku," říká Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

Přesný termín této akce zveřejní Praha 5 na svých internetových stránkách a sociálních sítích.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu