• Načítám...
>

Zahradu Kinských ovládla kapela Mig 21

  • 4. září 2021,
  • 12:08,
  • PRAHA 5,
  • Marek Tereba

Areál Kinského zahrady přivítal dva mimořádné koncerty. V první zářijový pátek tam vystoupila populární skupina Mig 21. Zahrála své největší hity a návštěvníci si tak, po dlouhé koronavirové pauze, mohli užít živou hudbu pod širým nebem.

Reklama

Takhle to v Kinského zahradě rozparádili smíchovští Mig 21.

"My jsme pěvecká, taneční, striptérská skupina z Prahy 5, Smíchova a zjistili jsme, že na Smíchově hrajeme pro veřejnost asi tak po patnácti letech. Takže už to je pro nás událost. A vůbec, že hrajeme, po té pandemii, je skvělý," zdůraznil Jiří Macháček, frontman kapely Mig 21.

Frontmana kapely, Jiřího Macháčka, jsme zastihli těsně před koncertem, při podpisu nových desek.

 "To, ještě oficiálně neexistuje a my to tady zrovna podepisujeme, protože já nevím, kolik těch prvních kusů budou s podpisy. To je to, co jsme během té pandemie dělali, že jsme natáčeli tuhletu desku," vysvětil Jiří Macháček, frontman kapely Mig 21.

Na koncertě, ale samozřejmě zazněly staré, známé pecky a fanoušci to pěkně rozjeli.

 A ani vedení, páté městské části, si koncert nenechalo ujít.

 "Je to úžasný. My jsme za to moc rádi, že smíchovští kluci přišli mezi nás, do Kinského zahrady, a budou nám tady hrát krásné písničky. A my si ještě užijeme krásné teplé září," konstatovala Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

"Já jsem nadšený. Já jsem to vymyslel, zorganizoval nebo spoluzorganizoval a jsem strašně rád, že vyšlo počasí, že přišla spousta lidí," dodal Lukáš Herold, místostarosta MČ Praha 5.

Pokud jste koncert nestihli, můžete se na vlnu Mig 21 naladit třeba u jejich nové desky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu