• Načítám...
>

V Praze 5 září vánoční strom

  • 28. listopadu 2021,
  • 22:39,
  • PRAHA 5,
  • Marek Tereba

První adventní neděle se i v Praze 5 nesla v duchu slavnostního rozsvěcení stromu. Kromě stromu byla slavnostně rozsvícena i budova radnice. Jak stromek vypadá? Podívejte se na reportáž.

Reklama

I přes přísná covidová opatření se vánoční strom oficiálně rozsvítil alespoň v Praze 5. 

„Rozsvítili jsme dneska vánoční stromek. Je první adventní neděle, měli jsme připravený krásný program. Vzhledem k okolnostem jsme to museli zrušit, ale přesto se tady pár lidí sešlo, za což jsme moc rádi. Zajímavostí je, že ten strom nám nabídl soukromník. Měl ho na své zahradě. Je to člověk, který je z Prahy 5 z Buďánek. Nabídl nám ho. Je to krásný velký strom, krásně ozdobený a je od nás z Prahy 5," řekla Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

Slavnostní okamžik si nenechali ujít ani občané páté městské části. Ocenili nejen samotný strom, ale i speciální vánoční fotokoutek. 

anketa

Bohužel další akce se na pětce zatím kvůli pandemickým opatřením konat nebudou.

„Měli jsme toho připraveno opravdu hodně. Měli jsme různé koncerty, výstavy, představení. Bohužel tohle všechno jsme museli zrušit a jestli se bude moci něco udělat, to samozřejmě uvidíme podle okolností. Přesto všem přeji krásné Vánoce, nový rok a hlavně štěstí, zdraví a lásku," řekla Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

I přesto ale můžete přijít načerpat vánoční atmosféru alespoň ke stromu a to až do 6. ledna. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu