• Načítám...
>

Starosta pětky navštívil děti v motolské nemocnici

  • 4. června 2018,
  • 20:01,
  • PRAHA 5,
  • Tomáš Mladějovský

Děti v motolské nemocnici dostávaly drobné dárky. Ty jim rozdával starosta městské části Praha 5 při své návštěvě. Děti jsou rády a každou návštěvu vítají i jako psychickou vzpruhu ve své těžkém zdravotním stavu.

Reklama

Den dětí na Pediatrické klinice FN Motol se malým pacientům určitě líbil. Dostávaly totiž dárky od starosty MČ Praha 5.

"My jsme se rozhodli zorganizovat Den dětí i tady na dětském oddělení v Motole, a to z toho důvodu, že těchto dnů, které se konají po celé Praze a po celé republice je celá řada, ale tam bohužel tyto děti nemohou. Takže jsme se snažili vymyslet něco, co by je rozptýlilo a pomohlo alespoň trochu připomenout ten jejich svátek. Takže doufám, že jsme je příliš nerušili," řekl Pavel Richter, starosta MČ Praha 5. 

Děti od pana starosty, kromě povzbudivých slov, dostaly malého lvíčka, propisovačku, barevný reflexní pásek a také bloček.

"Chtěla bych poděkovat panu starostovi a celému společenství Prahy 5 za tento den, že si vůbec vzpomněli na naše pacienty. Moc děkujeme, že přišli na oddělení. Velice si vážíme vaší návštěvy, je to velice příjemné a děti mají velkou radost," řekla Jana Tejnická, primářka Pediatrické kliniky FN Motol. 

"Motol je snad největší dětská nemocnice v Evropě, tedy rozhodně ve střední Evropě, a my jsme pyšní na to, že je v naší MČ," řekl Pavel Richter.

V rámci oslavy Dne dětí ve FN Mótol bylo také panu profesorovi Ottovi Hrodkovi předáno čestné občanství MČ Praha 5

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu