• Načítám...
>

Praha 5 ocenila nejlepší podnikatele

  • 18. března 2019,
  • 17:37,
  • PRAHA 5,
  • Jaroslav Šetlík

Více než tisícovka občanů Prahy 5 rozhodla svým hlasováním o výherci soutěže Podnikatel roku. Do té bylo letos nominováno celkem 144 podnikatelských subjektů, které působí v této městské části.

Reklama

Devátý ročník soutěže Podnikatel Prahy 5 zná své vítěze. Soutěžilo se v 10 kategoriích napříč různými podnikatelskými odvětvími. Do letošního ročníku bylo nominováno celkem 144 soutěžících firem.

"My tím, svým způsobem, napomáháme určitému patriotismu Prahy 5. Chceme tím také dát najevo, že si vážíme podnikatelů, takže mně se ta akce velice líbí," řekl Lukáš Herold, radní MČ Praha 5.

O vítězi rozhodli svým hlasováním občané Prahy 5. Těch se letos zapojilo více než tisíc, cože je dvakrát více hlasujících oproti minulému ročníku. 

"Nejdříve probíhalo nominační kolo. Kdokoliv z veřejnosti, ale i třeba sám podnikatel, se může nominovat. Po týdnu se to uzavře a dá se signál k hlasování. To probíhalo asi měsíc, aby byl dostatek času a lidé se mohli zapojit," řekl Karel Bauer, místostarosta MČ Praha 5.

"My, jak stále sedíme na radnici a jednáme a jednáme, tak si úplně nejsem jistý, jestli bychom vybírali správně. Takže pro nás je podstatnější jak rozhodnou občané," řekl Lukáš Herold.

Mezi vítězi zazněla jména, která obhájila své prvenství z předchozích ročníků, ale také úplně nováčci.
"My jsme se umístili podruhé, obhájili jsme loňský úspěch a znamená to pro nás moc, protože je vidět, že naše dlouholetá práce začíná přinášet ovoce," řekl Josef Dušátko, oceněný.

"Je super, že naše podnikání má smysl a radnice ho oceňuje, to je vše," řekl Jakub Knězů, oceněný.

Absolutním vítězem v počtu obdržených hlasů se stal E-Accelerator. Oceněny byly i podniky, které získaly nejvíce hlasů napříč kategoriemi. Těmi se staly farmářský obchůdek Jiná cesta, kavárna Mezi řádky a Kytky od Pepy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu