• Načítám...
>

Ladronka hostila největší slet čarodějnic

  • 30. dubna 2019,
  • 20:36,
  • PRAHA 6,
  • Lucie Sinková

V parku Ladronka v Praze 6 se už počtrnácté konalo tradiční pálení čarodějnic. Letošní ročník provázela slovem i zpěvem filmová Saxana - tedy dívka na koštěti Petra Černocká. Pro malé i velké bylo přichystáno několik stánků s občerstvením, program na pódiu, i pod ním. A pro děti byly připravené i tzv. dětské zóny.

Reklama

V pražském parku Ladronka se, jako už tradičně, konaly oslavy Filipojakubské noci. Letos se nesly v duchu filmového příběhu Dívka na koštěti.

"Organizátor, který vysoutěžil to pořádání poslední 3 roky, přišel s tímto nápadem. A jak vidíte na té účasti tady, vypadá to celé jako docela dobrý nápad, protože ta Dívka na koštěti celý ten průběh čarodějnic docela dobře spojila," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

Představitelka Saxany, Petra Černocká, na pódiu zazpívala a také největší slet čarodějných bytostí moderovala.

"Loni tady na Ladronce zpívala moje dcera. A jestli ona mi nedohodila kšeft? Je to možné. Ale já jinak na Praze 6 vystupuji poměrně často třeba v Písecké bráně, tak si myslím, že Praha 6 mě celkem vede v patrnosti, takže tady občas vystupuji," řekla Petra Černocká, zpěvačka a moderátorka.

Pro malé čarodějnické učně byla v dětské zóně Domu dětí a mládeže hl. m. Prahy připravena výuka letu na koštěti a nechyběl skákací hrad. A téměř po celé Ladronce byly rozesety stánky s občerstvením. Návštěvníci si celý program velmi pochvalovali.

anketa

Součástí programu byly i soutěže o nejlepší čarodějnici nebo čaroděje. Další akcí, kterou MČ Praha 6 plánuje, je Festival ambasád, který se bude konat 8. června.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu