• Načítám...
>

V Praze 6 se konal hudební open air festival

  • 27. května 2019,
  • 12:56,
  • PRAHA 6,
  • Natálie Forsterová

Hvězdy ve hvězdě. To je hudební open air festival, který se konal o víkendu v oboře Hvězda. Lidé si tam tak mohli užít dvoudenní nabitý program. Vystoupili například Václav Neckář, Monika Absolonová či frontman skupiny Chinaski Michal Malátný s orchestrem divadla Semafor.

Reklama

Hudební oper air festival v Praze 6 v krásném prostředí před Letohrádkem Hvězda. To byla akce Hvězdy ve Hvězdě, kterou o posledním květnovém víkendu připravila radnice MČ.

"Je to původně takový festival, který se vyvinul ze série promenádních koncertů a my jsme to dali do jednoho víkendu. To znamená, že vždy odpoledne to začíná nějakým velkým promenádním orchestrem, který hraje šlágry z 20. století a postupně se to pro to proměňující publikum mění přes pop až trochu do big beatu a třeba v sobotu večer jsme měli filmovou projekci. Ta měla velký úspěch, i když bylo semifinále Mistrovství světa v hokeji s Německem, tak přišla spousta lidí na Bohemian Rhapsody. To je ten film o kapele Queen," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

anketa

V rámci dvoudenního bohatého programu vystoupili na pódiu známí zpěváci z tuzemska. Velký ohlas ale u návštěvníků sklidil také Big Bang Ústřední hudby AČR.

"Bylo to výborné, skvělé, přišla spousta lidí. I když je docela teplo, myslím si, že atmosféra byla úžasná a dopadlo to vše úplně skvěle," řekl Zdeněk Hrouda, Big Band Ústřední hudby AČR.

Vstup na hudební festival pod širým nebem byl i letos zdarma. A kromě dobrého jídla a pití byla pro návštěvníky připravena i kyvadlová doprava v podobě vláčku, který jezdil do obory ze zastávky Sídliště Petřiny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu