• Načítám...
>

Sportovní kempy jsou stále oblíbenější

  • 5. srpna 2019,
  • 12:16,
  • PRAHA 6,
  • Jaroslav Šetlík

Děti z MČ Praha 6 mohou i letos o prázdninách navštěvovat několik příměstských táborů. Jedním z nich je i sportovní kemp, který byl letos zaměřený na in-line bruslení.

Reklama

Po celé Praze se i o letošních prázdninách konají sportovní kempy. Výjimkou není ani Praha 6, kde byly tyto příměstské tábory zaměřené především na in-line bruslení.

"Sportovní kempy jsou děti ve věku od 5 do 12 let. Fungují tak, že dítě, které se přihlásí k nám na kemp, si v průběhu toho týdne vyzkouší řadu různých sportů. Bojové sporty, tenis, fotbal, na co si vzpomenete. Na každé lokalitě je to trochu jiné," řekl Daniel Fuks, vedoucí tábora.

Právě možnost ozkoušet si během týdenního turnusu větší množství nejrůznějších sportů pod vedením profesionálních instruktorů a trenérů je to, co děti nejvíc baví.

anketa

Kromě sportovního zaměření se tyto kempy nijak neliší od klasických příměstských táborů.

"Rodič přivede děti ráno v 7:00 a nejpozději do 17:00 si je vyzvedne. Přes den s námi děti sportují, takže tak to funguje. Dítě tady nespí," řekl Daniel Fuks.

Sportovní kempy v Praze 6 letos probíhaly celkem v 5 termínech. Všechny turnusy byly obsazeny již několik měsíců před začátkem prázdnin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu