• Načítám...
>

Vánoce Prahy 6 zahájili vojáci

  • 13. prosince 2019,
  • 18:39,
  • PRAHA 6,
  • Ladislav Jakub

Koncertem Ústřední hudby Armády České republiky začaly v kostele Církve československé husitské Vánoce v Praze 6. Pokračovat budou až do prvního svátku vánočního. Na pódiu v Šabachově parku se vystřídají různé hudební a divadelní skupiny a u stánků před pódiem můžete ochutnat nejen vánoční pochoutky.

Reklama

Vojáci, hudebníci, odstartovali Vánoce MČ Praha 6 v kostele Církve československé husitské zazněly skladby vážné hudby. Doprovodný program čeká návštěvníky vánočních trhů každý den.

"Stánky otevírají už odpoledne a chvíli potom začíná nějaký program, který začíná okolo 16:00 až 17:00 a bude končit někdy okolo 20:30," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

Na pódiu v Šabachově parku se se svými kapelami nebo orchestry vystřídají třeba Bára Basiková, Jan Kalousek nebo Bára Štěpánová. Možná, že i ti ochutnají nejen sváteční dobroty v některém z místních stánků.

"Nejsou tady jenom vánoční tradiční dobroty, jako je svařené víno, ale jsou tady různé kulinářské zajímavosti a jsou tady samozřejmě také stánky, kde si ti lidé mohou koupit nějaký dárek pro někoho blízkého. Všechno dohromady, je tady doprovodný program. Kromě hudebních skupin, které vystupují, jsou tady samozřejmě další programy pro děti a některé jsou v kostele, protože tady je zima a v kostele je teplo," řekl Jan Lacina.

Zajít si můžete také na oblíbené vánoční dětské dílničky od 14. do 22. prosince vždy od 16:00. Vánoční trhy v Praze 6 jsou už vyhlášené. 

anketa

Předvánoční a vánoční program potrvá tady, v Praze 6, až do 25. prosince, tedy do 1. svátku vánočního, kdy mohou lidé ve zdejším kostele navštívit Vánoční mši Jana Jakuba Ryby.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu