• Načítám...
>

Vypich v Praze 6 ožil akcí Duše a dušičky

  • 31. října 2021,
  • 13:17,
  • PRAHA 6,
  • Marek Tereba

V sobotu proběhl již 6. ročník zábavného odpoledne s názvem Duše a dušičky. Návštěvníci si mohli vyrobit třeba svůj vlastní lampion či se vydat po dobrodružné stezce. Akce již tradičně proběhla v předpolí Obory Hvězda.

Reklama

Předdušičkový víkend patřil v Praze 6 opět akci Duše a dušičky. Na programu nechyběla halloweenská zábava ani strašidelná stezka.

 „Duše a dušičky se tady na Vypichu pořádají už pošesté. Pořádá je Městská část Praha 6 a jsme moc rádi, že jsme mohli lidi opět pozvat sem do Hvězdy, protože loni se pochopitelně akce konat nemohla. Myslíme si, že si lidé a děti především zaslouží zase trochu pobavit," řekla Jana Ripplová, vedoucí Odboru kultury, sportu a volného času MČ Praha 6.  

Akce pro rodiny s dětmi se letos těšila opravdu velké účasti.

 „Jsme úplně strašně překvapeni, kolik lidí přišlo. Jsme nadšeni. Určitě tomu pomohlo dobré počasí a i ta chuť lidí konečně někam vyrazit," řekla Jana Ripplová.

Ani tentokrát nechyběla soutěž o nejhezčí nebo nejoriginálnější dýni. 

anketa

A výběr měla porota opravdu těžký. Ze stovek tykví vybrala 5 nejlepších a jejich majitelé byli řádně oceněni. Jakmile se setmělo, rozzářily se dětské obličeje, ale i lampiony. A nechyběla ohnivá show.

Na závěr strašidelného odpoledne byla připravena stezka odvahy. Každý, kdo ji zvládl, dostal za odměnu sladkost a také pamětní list přímo od strašidla.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu