• Načítám...
>

Kluziště na Vypichu láká na sportovní zážitek

  • 10. prosince 2021,
  • 17:48,
  • PRAHA 6,
  • Dagmar Kopečková

Praha nabízí nadšeným bruslařům hned několik ledových ploch. Jednou z nich je i kluziště Vypich. Nachází se v těsné blízkosti Obory Hvězda a nabízí široký sortiment služeb.

Reklama

I letos je návštěvníkům k dispozici oblíbené kluziště Vypich. A opět nabízí skvělé sportovní vyžití nejen pro obyvatele Prahy 6.

"Zřizovatelem je MČ Praha 6 a provozovatelem je DDM Prahy 6. Máme otevřeno každý den od 9 do 21 hodin s tím, že dopoledne to tady může být vymezeno pro školy a školky. Máme rezervace, když jsou případně školy a školky, tak to máme uvedeno na webových stránkách www.kluzistevypich.cz. Když tam nejsou školy a školky, tak je to pro veřejnost," řekl David Limport, provozovatel kluziště za Dům dětí a mládeže - Praha 6.

Ledová plocha je mimo rezervace pro návštěvníky zcela zdarma. I přes platná vládní opatření se kluziště těší velkému zájmu veřejnosti. 

"První týden to bylo takové, že se lidé trošku báli, ale teď už k nám chodí a všichni jsou spokojení," řekl David Limport, provozovatel kluziště za Dům dětí a mládeže - Praha 6.

anketa

V případě, že návštěvník nemá svou vlastní potřebnou výbavu, je mu k dispozici půjčovna, která nabízí kromě bruslí pro děti a dospělé i takzvané kačenky pro ty nejmenší. K zapůjčení jsou připraveny i helmy a hrazdičky. Návštěvníci si mohou na místě koupit také něco dobrého na zub.

"Máme tady občerstvení, které tady funguje celoročně, ale teď jsme uzpůsobili sortiment na zimní provoz, takže děti si mohou dát po sportovním výkonu nějaký čaj a zahřát se," řekl David Limport, provozovatel kluziště za Dům dětí a mládeže - Praha 6.

Zahřát se mohou samozřejmě i ve vyhřívaném stanu, který je letos novinkou. Své osobní věci si mohou návštěvníci v areálu kluziště bezpečně uschovat. 

"Máme úschovní boxy, které jsou hned u vstupu, takže i tato varianta tady je," řekl David Limport, provozovatel kluziště za Dům dětí a mládeže - Praha 6.

Veřejné kluziště bude v provozu do konce února a nabízí skvělý sportovní zážitek. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu